Zalen Brasserie Engels​

Al in 1951 vestigde Engels zich in het Groothandelsgebouw met diverse ruimtes en faciliteiten. Jaren later heeft Rotterdam haar Bar Brasserie Engels weer terug in een nieuw jasje. Het beschikt over verschillende ruimtes voor formele en informele belevenissen met uiteenlopende faciliteiten en is van alle gemakken voorzien. Op deze pagina’s vindt u meer informatie over onze ruimtes en faciliteiten.

Entresol

Vanaf de Entresol heeft u een prachtig uitzicht op de Rotterdamse bedrijvigheid en de dynamiek van de Brasserie.
Omdat de Entresol volledig ingericht kan worden naar wens is deze uitermate geschikt voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een receptie, borrel, lunch, diner of buffet. Bij de Entresol zit ook een eigen balkonterras, deze is geschikt voor 150 personen. In onderstaande tabellen kunt u zien wat de mogelijkheden zijn qua opstellingen van de ruimte en de capaciteit van de Entresol staat weergeven.

Capaciteit Entresol
Ontbijt, lunch of dinerbuffet
Lunch, diner, of sit down
Koffie thee & tussendoor buffet (Entresol & balkonterras)
High Tea
Borrel (Entresol & balkonterras)

Aantal personen
150 – 210
120
350

150 – 120
350

Weenazaal

De Weena is een ruimte die zich uitstekend leent voor vergaderingen.
Zo is deze uitgerust met een beamer, scherm, airconditioning en een nuttige vergaderkoffer. De verlichting is aan te passen naar wens en er is directe inval van daglicht aanwezig. In onderstaand overzicht wordt verduidelijkt welke mogelijkheden de Weena biedt qua opstelling van de tafels en het aantal personen.

Capaciteit Weenazaal
Ontbijt, lunch of dinerbuffet
Lunch, diner, of sit down
Koffie thee & tussendoor buffet 
High Tea

Aantal personen
50
50
50
50

Rotterdamkamer

De Rotterdamkamer is een grote ruimte die geschikt is voor lezingen en presentaties.
Ook deze ruimte beschikt over een beamer, scherm, airconditioning en een nuttige vergaderkoffer. De verlichting is aan te passen naar wens en er is directe inval van daglicht aanwezig. Er is ruimte voor 35 personen. De Rotterdamkamer beschikt ook over een eigen terras. Hier is ruimte voor 40 personen.

Capaciteit Entresol
Ontbijt, lunch of dinerbuffet
Lunch, diner, of sit down
Koffie thee & tussendoor buffet (Entresol & balkonterras)
High Tea

Aantal personen
50
50
50

50

Balkons & terrassen

Balkons Bar Brasserie Engels heeft twee prachtige balkons. In de ochtend is het heerlijk genieten in de zon op het Stationsplein privébalkon. Deze biedt uitzicht op het vernieuwde centraal station. Het Weena privébalkon biedt uitzicht op Weena, een belangrijke verkeersader in Rotterdam. Dit balkon ligt de gehele dag in de zon. Ook biedt het zicht op de spectaculaire hoogbouw die Rotterdam rijk is. Op beide balkons is ruimte voor 40 personen. Terrassen Brasserie Engels heeft naast deze vergaderruimtes ook nog diverse terrassen beschikbaar die af te huren zijn voor een borrel, bruiloft of ander evenementen.

Contact & Info

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

Telefoon: 010 411 95 50
info@engels.nl

Openingstijden

Engels is geopend van Maandag t/m zaterdag 9.30 – 22.00 uur Zondag 11.30 – 18.00 uur

Offerte aanvragen